ПОМОЩ
Добре дошъл в платформата iskamdaqm.bg
Тази платформа е част от мрежата и услугите на iskamdaqm.bg
В страницата за 'Помощ' ще намериш съдържание за целта, идеята и възможностите, които предлага платформата. Описани са услугите, които можеш да ползваш в нея, интересни и любопитни въпроси за това как работи и най - често задаваните въпроси от потребители, и собственици на заведения.
Ако все пак имаш въпрос, на който не намираш отговора тук, моля пиши ни чрез контакт формата на платформата от страницата за КОНТАКТИ и ние ще ти отговорим възможно най - бързо и изчерпателно. Благодарим ти и не спирай да искаш!
A- A A+

За идеята 'ДА ИСКАШ' от нашия тийм

Каква е нашата цел?

iskamdaqm.bg е онлайн платформа, която има за цел да събере заведенията в България на едно място. По този начин потребителите ще могат лесно да откриват търсеното от тях заведение и да следят всички новости около него. Вече не е нужно да търсиш в търсачките, да влизаш в хиляди сайта, за да откриеш своето заведение, защото в iskamdaqm.bg всичко това става само с няколко клика.

Каква е нашата мисия?

Ние от iskamdaqm.bg създадохме достъпна за всеки платформа, с изключително лесен и атрактивен интерфейс, за да можеш като потребител на сайта да намериш максимално бързо своето любимо заведение. Представи си, че си в град, в който не си ходил, град от България, в който не знаеш какви заведения има, не знаеш техните адреси и ти се налага да ги търсиш. Вместо за обикаляш и да губиш време просто пишеш iskamdaqm.bg, след което въвеждаш съответния град, в който се намираш и всичките заведения в него са пред очите ти. Виждаш каква кухня предлагат, техните менюта, телефоните им за резервации, тяхното местоположение и как да стигнеш то тях, снимки на заведенията, промоциите и техните събития, като всяко заведение има своя уникална страница, която може лесно да споделяш в социалните мрежи с приятелите си.

Каква е разликата между нас и други подобни сайтове?

iskamdaqm.bg е напълно безплатна платформа, и винаги ще бъде! Предлагаме иновативно решение за реклама на заведение/я на базата на трупането на точки при публикуване на съдържание, вместо да плащаш с пари. Нашата платформа винаги ще работи за заведенията и техните клиенти, затова прозрачността между нас и потребителите на нашите услуги винаги ще е на първо място! За повече информация спрямо трупането на точки и как работи системата може да се види в менюто 'Точки и ранг' на административния панел за редактиране профила на заведение.

Какво предлагаме?

Ние сме заложили на модерна визия, съчетана с най-новите стандарти и технологии в изграждането на интернет сайтове и платформи. Всичко в платформата е динамично, с цел максимално лесно достигане на информацията. Функционалността, която предлагаме е от най-високо ниво, като по този начин улесняваме както самите заведения, когато създават и поддържат своите профили, така и самите потребители, когато търсят заведенията. По този начин контакта между заведения и потребители е на 100% без загуба на ресурси и време. Както казва нашия тийм: '... iskamdaqm.bg e EKO!' и спомага за запазването на околната среда и природа.

Какви са нашите услуги?

- на собствениците на заведения:

 1. 1 Напълно безплатна реклама за твоето/те заведения.

 2. 2 Публикуване на неограничен брой събития и промоции, чрез твоя профил в страницата.

 3. 3 Промотиране и управление на няколко заведения с една единствена регистрация.

 4. 4 Атрактивен и компактен 'администрационен панел' за добавяне и редактиране на информацията.

 5. 5 Бързо и лесно откриване в търсачката на google.

 6. 6 Вече не е нужно да даваш хиляди левове за създаване и поддръжка на сайт за твоето заведение, ресторант, клуб, кафене, сладкарница, bar & dinner, суши бар, билярд клуб, рибен ресторант, механа, пицария, бирария, таверна, бистро, бърза закуска, клуб, еротичен клуб, дискотека, бар, пиано бар, наргиле бар, детски център, чайна или пъб, защото ние от iskamdaqm.bg ти го предоставяме БЕЗПЛАТНО и то в онлайн портала на всички заведения в България.

- на потребителите на сайта:

 1. 1 Намиране на търсеното от теб заведение за няколко секунди.

 2. 2 Абонамент за събития, промоции и новини на заведенията в сайта.

 3. 3 По всяко едно време ще знаеш какво се случва с твоето любимо заведение.

 4. 4 Винаги ще знаеш какво предлагат в менюто си, заведенията които посещаваш.

 5. 5 Информираш се за събитията и избираш из между хиляди такива в заведенията на сайта.

 6. 6 Където и да сме - iskamdaqm.bg

Покани заведение в iskamdaqm.bg

2024 © iskamdaqm.bg - от българи за българи