ПОМОЩ
Добре дошъл в платформата iskamdaqm.bg
Тази платформа е част от мрежата и услугите на iskamdaqm.bg
В страницата за 'Помощ' ще намериш съдържание за целта, идеята и възможностите, които предлага платформата. Описани са услугите, които можеш да ползваш в нея, интересни и любопитни въпроси за това как работи и най - често задаваните въпроси от потребители, и собственици на заведения.
Ако все пак имаш въпрос, на който не намираш отговора тук, моля пиши ни чрез контакт формата на платформата от страницата за КОНТАКТИ и ние ще ти отговорим възможно най - бързо и изчерпателно. Благодарим ти и не спирай да искаш!
A- A A+

Често задавани въпроси от потребители

Къде мога да видя как се търсят заведенията и какви са възможностите на iskamdaqm.bg?

За да те улесним в използването на платформата, създадохме специалният видео клип за това как работи цялата платформа. Във видео клипа може да видиш как да търсиш дадено заведение, какви са опциите за търсене и подробно описание на исоните и всички елементи в iskamdaqm.bg Клипа представя работата на платформата от гледна точна на потребителя и след гледането му ще видиш разликите и иновациите в iskamdaqm.bg за разлика от другите подобни сайтове. Пожелаваме ти приятни емоции и забавление по време на ползването ти на iskamdaqm.bg Подробен видео клип - Kак да търсиш заведенията и какви са възможностите на iskamdaqm.bg? Препоръчва се да изчакаш да зареди целия видо клип и тогава да го гледаш!

Колко трябва да платя, за да използвам iskamdaqm.bg?

Използването на iskamdaqm.bg от потребители и заведения е напълно безплатно, и винаги ще бъде!

Имате ли страница във Facebook и мога ли да следя новините от платформата в нея?

Разбира се, че може да следиш всичко, което се случва и предстои в iskamdaqm.bg и във Facebook. За целта 'харесай' нашата страница във Facebook през платформата (1), след което всичко в нея ще бъде видимо за теб във Facebook. Благодарим ти и не спирай да ни харесваш!

Как да се регистрирам като потребител в iskamdaqm.bg?

1Като потребител на платформата iskamdaqm.bg, ти ползваш услугите, които предлага БЕЗПЛАТНО. 2ЗА МОМЕНТА НЕ СЕ ИЗИСКВА РЕГИСТРАЦИЯ (2). Благорадим ти и не спирай да искаш!

Как да търся заведение/я в iskamdaqm.bg?

1Търсенето на заведение в платформата става с няколко лесни и последователни стъпки. Първо се търси по град и/или пощенски код (1), като за целта в търсачката на сайта, пишеш пощенския код и/или града, в който искаш да търсиш заведение/я. За твое улеснение пощенските кодове и градовете са вкарани автоматично в системата, както на кирилица, така и на латиница. С въвеждането на буква от азбуката или цифра /независимо дали е на кирилица или на латиница/ излизат всички градове съдържащи тази буква, която си въвел. 2В случай, че искаш да видиш заведенията във твоя регион, кликни на мерника (2) и той автоматично ще вкара пощенския код и града ти в полето за търсене, след което натисни 'ENTER'.

Как да намеря заведенията 'Около мен' ?

1За целта е създадена онлайн карта със заведенията в платформата. За да я отвориш кликни на бутона 'Около мен'. 2След което ще се отвори картата, въведи адреса/улицата (2), на която се намираш, избери радиуса на търсене (3) и виж заведенията около теб. 3Както виждаш има 3 маркера. Българския флаг (4) отбелязва твоята позиция в момента, логото без ръчичките (5) отбелязва заведенията, в които няма събития, а логото с ръчичките (6) заведенията със събития. 4Заведението от дясно няма събития (7), заведението то ляво има събития (8). Както виждаш разликата е в това, че има бутон долу в дясно (9), който те праща на събитията и обратно.

Как да търся заведение в зависимост от това, което искам - тъсенете по критерии?

След като си в града, в който искаш да видиш заведенията вече имаш детайлно/подробно търсене. Може да търсиш само по един или няколко критерии. Разполагаш и със търсачка, в която търсиш по - всички ключови думи в платформата. 1Тип заведение: може да задаваш по - няколко едновременно 2Кухня: може да задаваш по - няколко едновременно 3Музика: може да задаваш по - няколко едновременно 4Удобства: може да избираш по - няколко едновременно 5Търсачка: търсене по - ключови думи 6Поискай: започни търсенето по избраните от теб критерии

Как изглежда заведението при търсене?

Пояснение на графичните елементи: 1Име на заведението 2Профилна снимка 3Колко пъти е поискано/видяно 4Отбелязва новите заведения 5Към страницата на заведението - кликни 6Предлагани удобства - кликни на иконата 7Тип заведение 8Тип музика 9Туп кухня 10Подходящо за 11Работно време 12Брой места 13Бърза карта - кликни на иконата 14Ранг на заведението 15Инфо иконата - ако типовете са повече от 3

Как да отида до страницата на дадено заведение?

След като си в града със заведенията, които си поискал следователно вече виждаш техните профили при търсене. Най - отгоре всеки профил има червена черта с името, адреса и от дясно 2 стрелки и 'ИСКАМ'. Кликаш на чертата/стрелките и ще ти се зареди детайлната страница на заведението.

Какво представлява страницата на заведението?

В страницата на заведението най - отгоре имаш 5бр. корици /промо снимки/ от заведението, които се въртят в слайд/анимация една след друга, в зависимост от това в какъв ред са качени. След това таб/бутони с менюто (1), промоциите (2), описанието (3), албумите (4) и картата (5). От дясно е визитката на заведението (6) и бутона към страницата със събитията му (7).

Как да отида до заведението?

В страницата на заведението в таб 'Карта' (1) се намира картата и локацията на самато заведение. Просто въведи точния адрес (2), на който се намираш в момента, избери дали си с кола или пеша (3), изчакай да ти се изчертае най - краткия път (6), принтирай на лист или снимка (7) и отиди до заведението, което си поискал. Българският флаг е твоето местоположение (4), а нашето лого в кръга е местоположението на заведението (5).

Търся заведение, за което знам, че съшествува, но не го намирам в платформата. Защо?

1Платформата iskamdaqm.bg не намира самостоятелно всички заведения в България, които съществуват. Те трябва да бъдат добавени от самите собственици/управители или от нас самите. За това сме създали бутона 'Искам да споделя заведение' (1), който се намира най - отдолу във всяка страница на платформата. Кликни на бутона, след като ти се отвори страницата, попълни полетата и ни изпрати данните. Ние ще се свържем със завеедението и ще го добавим възможно най -скоро, така че другия път, когато го поискаш да може да го видиш. Благодарим ти и не спирай да искаш! 2Попълни адреса (2), телефон за връзка (3), ако разполагаш с такъв и името на завението (4). Напиши ни някаква допълнителна информация (5), която мислиш, че ще ние от полза да го открием по - лесно /примерно сайт и т.н./ и кликни на бутона 'ИЗПРАТИ' (6).

Къде мога да правя предложения, да следя за новините и да споделям информация за заведенията?

1Всички това може да правиш лесно и бързо чрез нашите социални бутони. Те се намират в горния десен ъгъл на сайта, точно под главното меню на платформата. Разполагаш с 'Обратна връзка' (1), 'Абонамент за iskamdaqm.bg' (3) и 'Страницата ни във Facebook' (2).

Как да търся събитие/я в iskamdaqm.bg?

1Търсенето на събитие в сайта става с няколко лесни и последователни стъпки. То е напълно идентично с търсенето на заведение, с цел по бързото запомняне и работа с платформата. Първо се търси по град и/или пощенски код (1), като за целта в търсачката на сайта, пишеш пощенския код и/или града, в който искаш да търсиш събитие/я. За твое улеснение пощенските кодове и градовете са вкарани автоматично в системата, както на кирилица, така и на латиница. С въвеждането на буква от азбуката или цифра /независимо дали е на кирилица или на латиница/ излизат всички градове съдържащи тази буква, която си въвел. 2В случай, че искаш да видиш събитиета във твоя регион, кликни на мерника (2) и той автоматично ще вкара пощенския код и града ти в полето за търсене, след което натисни 'ENTER'.

Защо не виждам полето за детайлно търсене на събитие/я?

Детайлното търсене за събитията се появява само, ако в града има повече от 5 активни събития. В случай, че са по - малко от 5 полето автоматично се скрива (1), за по - голямо удобство и комппакност на платформата, а ти виждаш само самите събития(2).

Как да търся събитие в зависимост от това, което искам - тъсенете по критерии?

След като си в града, в който искаш да видиш събитията вече имаш детайлно/подробно търсене. Може да търсиш само по един или няколко критерии. Разполагаш и с търсачка, в която търсиш по - всички ключови думи в платформата. 1Тип заведение: може да задаваш по - няколко едновременно 2Музика: може да задаваш по - няколко едновременно 3Дата: напиши от коя до коя дата искаш събитията 4Търсачка: търсене по - ключови думи 5Поискай: започни търсенето по избраните от теб критерии

Как изглежда събитието при търсене?

Пояснение на графичните елементи: 1Име на събитието 2Име на заведението и адрес 3Дата на събитието 4Час на започване на събитието 5Снимка на сибитието 6Информация за събитието 7Поискай/виж страницата на събитието

Какво представлява страницата на събитието?

За разлика от страницата на заведенията тук няма корици. След това има таб/бутони с името на самото събитие (1) и предстоящи събития (2). От дясно е визитката на събитието (3) и бутона към страницата със заведението, което е публикувало събитията (4).

Имам въпрос?

Ако имаш въпрос, чиито отговор не си намерил тук, може да го зададеш чрез контакт формата на платформата в менюто 'КОНТАКТИ'. Ще получиш отговор на запитването си в рамките на един работен ден. Благодарим ти и не спирай да искаш!

Покани заведение в iskamdaqm.bg

2019 © iskamdaqm.bg - от българи за българи