ПОМОЩ
Добре дошъл в платформата iskamdaqm.bg
Тази платформа е част от мрежата и услугите на iskamdaqm.bg
В страницата за 'Помощ' ще намериш съдържание за целта, идеята и възможностите, които предлага платформата. Описани са услугите, които можеш да ползваш в нея, интересни и любопитни въпроси за това как работи и най - често задаваните въпроси от потребители, и собственици на заведения.
Ако все пак имаш въпрос, на който не намираш отговора тук, моля пиши ни чрез контакт формата на платформата от страницата за КОНТАКТИ и ние ще ти отговорим възможно най - бързо и изчерпателно. Благодарим ти и не спирай да искаш!
A- A A+

Често задавани въпроси от заведения

Как да създам страница си и как се работи с панела за редакция на съдържанието в iskamdaqm.bg?

Рекламирането на твоето заведение вече е БЕЗПЛАТНО! Регистрацията е напълно безплатна и винаги ще бъде. Това е подробен видео клип за това как се прави регистрация на профил за заведение в iskamdaqm.bg Как се създава ново заведение в платформата? Как се добавя съдържание в страницата на заведението и как се работи с администрационния панел за редакция и добавяне на съдържанието на iskamdaqm.bg? Тънкости и трикове в използването на iskamdaqm.bg от заведенията. Клипа представя работата на платформата от гледна точна на заведенията и след изглеждането на видео клипа няма да имаш никакви проблеми в добавянето и управлението на твоето заведение в най - иновативния онлайн каталог за заведения в България - iskamdaqm.bg Подробен видео клип - Как да регистрираш и популяризираш своето заведение в iskamdaqm.bg? Препоръчва се да изчакаш да зареди целия видо клип и тогава да го гледаш!

Защо да си направя профил в iskamdaqm.bg?

В iskamdaqm.bg за създаването и рекламирането на твоето заведение не са нужни пари, регистрацията е безплатна и не е обвързана с подписване на договори и каквито и да е документи, единствено се съгласяваш с / ОБЩИТЕ УСЛОВИЯ / на сайта. Така ще можеш да публикуваш всякакви събития, промоции и снимки свързани с твоето заведение, да добавяш и редактираш продуктите във менюто на заведенеито си, както да променяш и изтриваш информацията от твоя профил по всяко време на денонощието, чрез специално създадения 'администрационен панел'. След като се регистрираш получаваш достъп до всички услуги на сайта и всички следващи подобрения в него, които те първа предстоят. РЕГИСТРИРАЙ ЗАВЕДЕНИЕТО СИ, ЗА ДА ГО ПОИСКАТ!

Как да рекламирам своето заведение повече?

Както споменахме за рекламата на твоето заведение/я не са нужни никакви пари. Единственото, което трябва да правиш е да трупаш точки. Системата е направена така, че когато вкарваш информация в профила на твоето заведение ти се дават точки. Колкото повече са те, толкова по рекламирано ще е твоето заведение/я. За повече информация посети менюто 'Точки и ранг' в 'администрационния панел' на твоето заведение/я.

Как да регистрирам профил за създаване на заведение/я в платформата?

1Кликваш на бутона за 'РЕГИСТРАЦИЯ' (1), след това на 'Заведение' (2) и кликваш на бутона 'Да искам' (3). 2Ще ти се отвори формата за регистрация на профил 'Админ' (4). След като попълниш всичките полета, и кликнеш на 'Регистрирай ме' (5) ще ти се зареди страница със инструкции, които да следваш. 3РЕГИСТРАЦИЯ НА ПРОФИЛ ЗА ЗАВЕДЕНИЕ - виж подробния видео клип за регистрация!

Какво получавам след като се регистрирам в iskamdaqm.bg?

iskamdaqm.bg ти дава неограничено пространтство в своята страница за реклама. Можеш да публикуваш неограничен брой събития, за няколко месеца напред, да споределяш снимките от събития и промоции от заведението в отделни албуми, като по този начин ще можете лесно да ги споделяш навсякъде в мрежата. Профила на заведението в сайта е с уникален адрес - http://www.iskamdaqm.bg/името на вашето заведение/. Освен това ние ти предоставяме уникалната възможност, чрез една единствена регистрация да контролираш неограничен брой заведения (ако имаш примерно няколко заведения). Така не е необходимо да имаш няколко регистрации и постоянно да влизаш и да излизаш от твоя профили, за да редактираш информацията в заведенията си. Освен това заведението ти ще се показва постоянно и безплатно в панелите за реклама предназначени за потребители на платформата.

Как да създам ново заведение?

1Преди да създадеш ново заведение, трябва да влезнеш в администрационния панел на твоя профил (1) и (2). 2След което кликаш на бутона 'ИСКАМ НОВО ЗАВЕДЕНИЕ' (3), прочиташ внимателно информацията, попълваш полето за 'име на заведение' (4) и накрая кликаш на бутона 'СЪЗДАЙ' (5).

Как да активирам заведението, за да бъде видимо за всички?

1Първо, заведение което не е активно е с червена икона (1). Второ, над иконата ще имаш съобщение (2), което ти казва какво да направиш. Трето, попълни менютата от панела с червените удивителни (3). 2След попълване на профила и местоположението на заведението, то става активно. Иконата светва в зелено (4), а съобщението става 'Видимо за всички!' (5). Появява се и бутон за 'Преглед' на заведението (6).

Как да поддържам и редактирам профила на своето заведение/я?

Чрез 'администрационния панел' бързо и лесно създаваш, редактираш и обновяваш профила на твоето заведение/я. За твое улеснение е създадена специална страница 'Помощ' в менюто от ляво (1) на 'администрационния панел' на заведението, в която с подробни видео клипове е показано стъпка по стъпка как се създава, редактира и поддържа профил на заведение в нашата система. За да видиш искания от теб клип кликни на името (2).

Имам въпрос?

Ако имаш въпрос, чиито отговор не си намерил тук, може да го зададеш чрез контакт формата на платформата в менюто 'КОНТАКТИ'. Ще получиш отговор на запитването си в рамките на един работен ден. Благодарим ти и не спирай да искаш!

Покани заведение в iskamdaqm.bg

2019 © iskamdaqm.bg - от българи за българи