Описание

Кафе ТеДи

 

Кафе ТеДи отваря врати през 2014 г. Разположено е на удобно място в центъра на София, в близост до Петте кьошета. Предлага топли напитки, безалкохолни напитки, алкохол, бира, сандвичи, торти, ядки и други. Разполага с 20 места и с маси на открито. Мястото е тихо и спокойно, обстановката е приятна и уютна.

 

За повече информация посетете нашия сайт: http://tedicoffee.wix.com/tedi

 

За Caffe Carraro

 

Кафе ТеДи работи с италианската марка Caffe Carraro, предлагаща висококачествено италианско еспресо в цял свят. Използваме професионална еспресо машина, като кафето се мели непосредствено преди приготвянето му, което позволява аромата да се запази максимално.

 

Caffe Carraro Crema Espresso е специална смес от най-добрите вкусове на Арабика (75%) от Централна Америка и Бразилия с високо ценените зърна на Робуста (25%) от Индия и Централна Америка. Гъстотата и наситеният аромат на добре изпеченото кафе оставят за дълго усещане за пълнота, с което се придава типично италиански вкус. Сладостта е средна, което позволява леката горчивина да завладее небцето за момент и да направи изживяването още по-силно.

 

За повече информация посетете сайта на Caffe Carrarohttp://caffecarraro.bg/

Снимки от заведението

Местоположение

Разтояние: Принтирай
Ajax map loader

Кафе ТеДи

 • Посетено 7271
  HEAD
 • Адрес и телефон

  ул. "Бузлуджа" 34, София

  0888100134

 • Удобства
 • Допълнителна информация
  бърза закуска, бързо хранене, закусвалня, кафене, сладкарница
  dance, българска, диско, класически рок, модерен рок, поп, радио, ретро, рок
  fast food, торти
  бизнес срещи, коктейли, напиване, непушачи, промоции, рожден ден, романтика, семейна среща, тематични партита, тържества, частни партита
  различно за всеки ден
  брой места вътре: 20

Покани заведение в iskamdaqm.bg

2024 © iskamdaqm.bg - от българи за българи