Описание

“Обсешън клуб” обедини стихията на океана, необятната дива джунгла, буйните горски водопади, влажния островен климат с честите бурни валежи, стилната музика и магическите коктейли и сътвори за Вас и Вашето парти настроение едно уникално място, което ще Ви пренесе извън границите на обикновеното, на ежедневното – място, където ще забравите за всичко маловажно, където ще се насладите на единственото по рода си заведение, реализиращо мечтите Ви за късче островен Рай. Там вече са всички останали, заповядайте и Вие! Единственият по рода си Social Dance Club в София с целогодишен подземен басейн с уникални изкуствени водопади и водни атракции. Насладете се на екзотиката от цветове, питиета и стилна музика, съчетани с наподобяващия на джунгла островен интериор.
    Заведението е на две нива и разполага с четири зали, градина с 50 места и паркинг за 40 автомобила. В най-голямата зала има 50 седящи места, както и басейн, заобиколен от барове и изкуствени скали с водни атракции.
    За хората, обичащи спокойствието и уюта, “Обсешън клуб” предлага своята VIP зала със самостоятелни сепарета и улеснен достъп до сервитьора.

Снимки от заведението

Местоположение

Разтояние: Принтирай
Ajax map loader

Obsesson Club

 • Посетено 5548
  SENIOR
 • Адрес и телефон

  ул. Царибродска 70, София

  0884558134

 • Удобства
 • Допълнителна информация
  bar & dinner, бар, басейн, кафене, клуб, наргиле бар
  chillout, dance, hip hop, house, r&b, българска, диско, испанска, латино, поп, ретро
  българска, вегетарианска, гръцка, европейска, интернационална, пица, скара, фюжън
  банкети, бизнес срещи, гледане на мач, коктейли, напиване, промоции, рожден ден, романтика, тематични партита, тържества, частни партита, шоу програми
  10:00 - 01:00 ч.
  брой места вътре: 150

Покани заведение в iskamdaqm.bg

2024 © iskamdaqm.bg - от българи за българи