Описание

Beer Box е първото заведение, не само в София, но в цяла България, което е построено изцяло от транспортни контейнери - същите тези големи цветни кутии, които превозват стоки от Азия към Европа. То не отстъпва по удобства, атмосфера, лукс и качество на стандартно изградените ресторанти. Но носи много нови емоции! Тук ще се сблъскате с изключителната иновативна за България възможност да приготвите сами храната си на своята маса, посредством био- електрически скари, които са монтирани на всяка една от масите, на които клиента да може сам да приготви храната си - вкусни и сочни пържоли, ребърца, шишчета, кюфтета. За тези от гостите ни, които не желаят сами да готвят, могат да разчитат на нашите професионални готвачи, докато се наслаждават на разнообразието от бири, които предлагаме. 

Месото ни е специално селектирано за нашите клиенти от месокомбинат "Бай Течо", гр. Ямбол, а соковете ни са 100%- натурални, студено-пресовани, от екологично чист район, без консерванти. Домашната лютеница и топлият комат хляб ще ви върнат в детските спомени! Няма да издаваме повече, бъдете наши гости и вижте сами! Поканете и своите приятели. Адресът е:гр.София ,Младост,бул."Александър Малинов"38.

 

Снимки от заведението

Местоположение

Разтояние: Принтирай
Ajax map loader

Beer Box

 • Посетено 11667
  JUNIOR
 • Адрес и телефон

  бул. Александър Малинов 38, Младост 1, София

  0879824000

 • Удобства
 • Допълнителна информация
  бирария, ресторант
  dance, българска, диско, ретро
  скара
  банкети, бизнес срещи, гледане на мач, напиване, непушачи, рожден ден, семейна среща, тематични партита, тържества, частни партита
  12:00 - 00:00 ч.
  брой места вътре: 60

Покани заведение в iskamdaqm.bg

2024 © iskamdaqm.bg - от българи за българи