Описание

Ала Карт ресторант „Анверс”е разположен в сърцето на Вилно селище Елените, Свети Влас. Терасите му разкриват великолепието на целият курорт, с целият му лукс и блясък, спокойствие и комфорт.
Ресторантът се откроява със своята визия и елегантен интериор. Общият капацитет на заведенеието е 240 места, като 120 от тях са в залата, а останалите 120 са разположени на терасите. Капацитетът и кръглата му форма го правят предпочитано място за провеждане на сватбени тържества и коктейли.
Концепцията на заведението е висок клас кухня и отлично обслужване. Менюто на нашия шеф-готвач ще ви запознае с разнообразни и изискани блюда. Богатият асортимент от прясна риба, морски дарове, свежи меса и традиционни български ястия приготвени на най-добрата печка с жив огън в света, ще заситят вашият вкус. Храната е приготвена по правилата на висшето кулинарно изкуство с внимателно подбрани, качествени пресни продукти.
Селектираните български и вносни вина, коита са неизменна част от едно добро меню, са специално подбрани и с отлично качество.
За по-голямо забавление през летните дни, заведението организира за своите клиенти вечери с изпълнения на живо и вариететни шоу програми . Като допълнително улеснение за своите почитатели Анверс предлага рум-сервиз на територията на комплекса. За клиентите е осигурен транспорт от и до хотелите.
От 2013г. ресторант Анверс е редовен член в Българска хотелиерска и ресторантьорска асоциация (БХРА) и работи по системата "Анализ на опасностите и контрол на критичните точки на храните" (НАССР).
Екипът ни работи с ентусиазъм и отдаденост, обслужването е професионално, с уважение и усмивка и допълва високата класа на ресторанта. Тайната на всяко ястие е любовта, с която се приготвя. Ние от ресторант Анверс сме открили тази проста истина и я прилагаме ежедневно в работата си, за да създадем уникални блюда за всеки от Вас!

Снимки от заведението

Местоположение

Разтояние: Принтирай
Ajax map loader

Ресторант Анверс

 • Посетено 6455
  JUNIOR
 • Адрес и телефон

  Ваканционно селище Елените, до aквапарк Атлантида, Свети Влас

  0884 95 40 21

 • Удобства
 • Допълнителна информация
  ресторант, рибен ресторант, суши бар
  всякаква
  българска, рибни специалитети, скара, средиземноморска, суши
  банкети, бизнес срещи, гледане на мач, детско парти, коктейли, непушачи, промоции, пушачи, рожден ден, романтика, сватби, семейна среща, тематични партита, тържества, частни партита, шоу програми
  08:30 - 01:00 ч.

Покани заведение в iskamdaqm.bg

2024 © iskamdaqm.bg - от българи за българи