Описание

Механа Хъшове е отворена месец януари 2000 г. и е разположена в самото сърце на Велико Търново, създадена по каноните на местната архитектурна традиция, интериорът е изцяло в стил "дърво, камък и метал".

Разположена на три нива - механа Хъшове ще ви впечатли с просотора си, а също и с голяма камина, която създава уют и неповторима атмосфера. Съвременното оборудване включва пълна климатизация и аспирация на помещенията, включително и "въздушна завеса" на входа. Вашето удобство е гарантирано в незаменима и комфортна обстановка дори и в ранните сутрешни часове. Подбраният професионално оркестър в комбинация с модерната озвучителна система допринася за отличното настроение. работното време на оркестъра през сезона от 15 септември до 15 юни е от 20.30 часа до 01.00 часа, почивен ден - неделя. 

В Хъшове ви очакват весели и запомнящи се вечери с традиционната местна кухня, като в същото време бихте могли да опитате кухня и от други краища на България, като всичко това е комбинирано с добро и бързо обслужване. Със своите 150 места и гъвкава ценова политика, Хъшове е предпочитан партньор от български и чуждестранни туроператори за изхранване на организирани туристи. Обстановката е подходяща за организиране на банкети, семейни тържества, сватби, другарски срещи, рождени дни, бизнес вечери, частни партита и т.н.

Хладно през лятото и уютно до камината през зимата, тук ще се почувствате удобно и приятно, наслаждавайки се на незабравими мигове с приятели, колеги, близки. Приятната обстановка, вкусните ястия и професионалното обслужване са сами по себе си предпоставка за едно прекрасно изживяване.

 

Снимки от заведението

Местоположение

Разтояние: Принтирай
Ajax map loader

Механа Хъшове

 • Посетено 7940
  CHIEF ASSISTANT
 • Адрес и телефон

  ул. Независимост 3, Велико Търново

  062620211

 • Удобства
 • Допълнителна информация
  механа
  българска, гръцка, народна, поп-фолк, ретро, сръбска
  българска, европейска, скара
  банкети, бизнес срещи, гледане на мач, детско парти, коктейли, непушачи, промоции, пушачи, рожден ден, романтика, сватби, семейна среща, тематични партита, тържества, частни партита, шоу програми
  различно за всеки ден
  брой места вътре: 150

Покани заведение в iskamdaqm.bg

2024 © iskamdaqm.bg - от българи за българи