Описание

   Уважаеми клиенти,
Механа МАДОНА Белоградчик  ви посреща с „Добре дошли” и ви  пожелава приятни часове при нас! Ние никога не забравяме, че благодарение на Вас, нашите клиенти, сме в бизнеса! Ястията, предложени в механата имат гарантиран произход и сертификат за качество. Сервираме само оригинални напитки с доказано качество.Гарантираме ви добро обслужване и приятна почивка в къщата за гости!

  Легенда за Мадоната
Преди векове между Белоградчишките скали имало два манастира – девически и мъжки. Сестра Валентина не могла да скрие под расото своята красота, заради която мълвата се разнесла извън манастирските стени. Антон – млад овчар идвал да излива любовта си с кавал като шепот и въздушна целувка. Сърцето на Валентина лудо биело от щастие и мъка. И една вечер спуснала въже от килията си. След време плач на дете огласил манастира. Блудницата била анатемосана и прогонена. Антон яхнал коня да прибере любимата си; монасите тръгнали да я защитят. О, чудо: Господ – свидетелят на чистата любов изпратил буря, гръм и земетръс: метохът се сринал. Валентина се превърнала в каменна Мадона с дете на ръце. Монасите се вкаменили, а Антон останал вечно да чака любимата си. Всичките тези скални фигури съществуват и до днес: Мадоната, Конника, Монасите, Манастирище…  

Снимки от заведението

Местоположение

Разтояние: Принтирай
Ajax map loader

Хотелска част

Хан "МАДОНА" Фалковец
Хотел Хан

За хотела

   Хан МАДОНА се намира във Фалковец само на 14 км от град Белоградчик, на 52 км. от гр. Видин и на 170 км. от София откъдето започва природният феномен „Белоградчишки Скали”. Точните географски координати на мястото са 43°N 35' 51'' и 22°E 46' 47'' и 266 м. надморска височина.


    Ханът разполага с две студия, шест спални, десет двойни и една единична стая. снабдени със собствени санитарни възли, TV и Wi - Fi интернет, както и конферентна зала с 40 места.
Салонът на механата е с 60 места, обособени в 2 зали. През летния сезон в градината има още 20 места. Тук може да се насладите на вкусна Българска кухня и неповторимите Торлашки специалитети, както и с да оцените по достойнство местните вина и ракии.


   В 7 декаровият двор има изградена удобна инфраструктура за приемане на гости с каравани. Ще имате чудесна възможност за практикуването на алтернативен, излетен, вело и пещерен туризъм, алпинизъм, лов и риболов, спорт, каякинг и рафтинг. Отправна точка за посещения на „Белоградчишките Скали”, крепостта ”Кaлето”, пещерата „Магура”, крепостта „Баба Вида”, както и множество манастири в северозападна България.

 

   Хан МАДОНА Фалковец е семеен бизнес. Стартът им в сферата на услугите датира от 1994 г. от нулата, когато започват с построяването на къща за гости в Белоградчик. През януари 2009 завършват вторият си обект. а именно хан МАДОНА Фалковец. Така се появява този уютен комплекс. Стопаните подхождат към всеки гост като към приятел. Г-н Младенов познава добре околностите. Ако престоят ви е по-продължителен, ще ви покаже места, за които не сте подозирали че съществуват. Г-жа Младенова, освен с вкусните си гозби, ще ви омае с разкази на полузабравени легенди и предания. Г-н Младенов-младши е наясно с историята на града и региона и ще ви засипе с любопитни факти за това или онова.
Така гостите на хан МАДОНА Фалковец стават приятели със стопаните и идват отново. Само един път на това вълшебно място не е достатъчен.

Как да се свържете с нас?

Телефон:0894774746 Факс:093655646

Настаняване

ЦЕНОРАЗПИС НА СПАЛНАТА БАЗА В ХАН "МАДОНА"

- Цена за нощ на каравана или кемпер 30 лв.
- Цена за нощ на палатка 20. лв.
- Цена за наемане на велосипед: 7 лв. на ден.
- Възможни са отстъпки за групи над 10 души и за деца до 14 години.

 

   Уважаеми клиенти, последни поръчки към нашата кухня се приемат до 22:30 часа.
Закуската се сервира от 08:00 до 10:00 часа.

Цени рецепция

Нощувката включва: закуска
Единична с единично легло 30.00 лв.
Единична с спалня 40.00 лв.
Единична - студио 50.00 лв.
Двойна с две единични легла 40.00 лв.
Двойна с спалня 45.00 лв.
Двойна - студио 60.00 лв.

Цените включват: ДДС, wi - fi, телевизия

Хан "МАДОНА"

 • Посетено 9926
  CHIEF ASSISTANT
 • Адрес и телефон

  с. Яньовец, махала Фалковец път 114 за Белоградчик, Белоградчик

  0894774746

 • Удобства
 • Допълнителна информация
  битов стил, гостилница, механа
  българска, македонска, музика на живо, народна, тишина и спокойствие
  българска
  банкети, бизнес срещи, детско парти, коктейли, напиване, непушачи, промоции, рожден ден, романтика, сватби, семейна среща, тематични партита, тържества, частни партита, шоу програми
  08:00 - 23:00 ч.
  брой места вътре: 100

Покани заведение в iskamdaqm.bg

2024 © iskamdaqm.bg - от българи за българи