Описание

"III-ти етаж" е различно място, което успешно съчетава уюта и спокойствието на дома с площта и комфорта на модерното обществено пространство. Замислен е с дизайн на апартамент, в който всеки има свой кът за отмора и забавление. Разполага с вкусна и разнообразна кухня, добри напитки, кафе и фреш бар. Мястото, определено за дневна е с удобни меки мебели, ретро-фотографии, и големи ТВ-екрани, на които можем да следим любимите си спортни игри. Децата разполагат с обширен детски кът, където ще бъдат обгрижени, докато играят и се веселят с приятели. Обособено е място за пушачи на един от балконите, с които заведението разполага, но най-привлекателната част от "жилището" е огромната тераса, която ще се превърне в привлекателно място за всички през топлите месеци - панорамната гледка е към Витоша планина, над светлините на града.

Бизнесмените могат да дискутират деловите си проекти, разположени удобно на меката мебел в 'дневната" или след работа да релаксират сред добра компания и хубава музика. 

"III-ти етаж"  разполага с детски кът, лятна и зимна градина. Всеки петък и събота организираме парти с гост изпълнител и DJ. Отпразнувайте вашият празник при нас!

Снимки от заведението

Местоположение

Разтояние: Принтирай
Ajax map loader

Третия етаж

 • Посетено 12239
  JUNIOR
 • Адрес и телефон

  бул.Ломско шосе 2 А, София

  087 865 7695

 • Удобства
 • Допълнителна информация
  bar & dinner
  всякаква
  пица
  банкети, бизнес срещи, гледане на мач, детско парти, промоции, рожден ден, семейна среща, тематични партита, тържества, частни партита, шоу програми
  09:00 - 00:00 ч.

Покани заведение в iskamdaqm.bg

2024 © iskamdaqm.bg - от българи за българи