Описание

Ресторант градина  „Табиет” е носител на престижната награда на Българска Хотелиерска и Ресторантьорска Асоциация БХРА- Ресторант на годината 2005 и на наградата –

Ресторантьорска верига на годината 2006 заедно с първия ресторант ТАБИЕТ,който за съжаление прекрати своята дейност през лятото на 2012г. 

Ресторант Табиет предлага интернацинална кухня вече 10 години .

Мотото му е : Добрата кухня винаги има значение. 

За толкова години е успял  да се наложи с изключително разнообразното си меню и обичая да угажда на своите клиенти. Изградил е  собствен стил, еднакво привлекателен за клиенти с различни вкусове и подходящ за провеждане на разнообразни мероприятия. 

Изобилието започва още със салатите – има всичко от обикновена шопска до рукола с френско козе сирене. Основните ястия са от различини видове  месо. Предлага се богато рибно меню с пресни скариди, октопод, крака от раци и други - изложени в хладилна витрина, от която може сами  да изберете. 

В „Табиет” обичат да изненадват и с тематично меню. 

Изумителни са и десертите! Ресторантът  разполага  със собствен сладкарски цех, от който излизат фантастични италиански еклерчета и торта „Панетоне”, за която се говори в целия град.

 И това още не е всичко .Предлагат и кетъринг, ако имате повод да подсладите живота на много хора накуп. Наистина табиетлийско!. 

Ресторантът отговаря на всички европейски изисквания . Разполага с две отделни зали. Едната  е в старинен италиански стил „Рустик” с 80 места ,приглушена светлина и камина предлагаща уютна семейна обстановка. Другата зала е в съвременен стил с  75 места. Подходяща е за Вашите бизнес срещи, обеди, вечери или официални тържества. В допълнение към всичко това е закритата тераса изцяло в средиземноморски стил с 46 места, която е с изключително уютен дизайн и хапвайки на нея времето не може да Ви изненада 

Ресторант “Табиет“ в Лозенец има  прохладна лятна градина със 100 места, състояща се от 12 шатри ,също в средиземноморски стил, допълнени с модерни елементи издържани в бял цвят (покривките, столовете, завесите), което определено ще ви подействува  отпускащо, особено в комбинация със зеленината наоколо.

Още по-хубаво е, че шумът на близките булеварди” Джеймс Баучер” и ”Черни връх” остава някъде зад стените на ресторанта .В градината цари приятно спокойствие,където сред полюшващи се бели завеси и високи зелени борове, Вашият обяд или вечеря определено ще бъдат още по-приятни. 

Всичко това е премерено и добре съчетано - една концепция, една линия, която прониква във всеки елемент. 

За прекрасното Ви настроение освен раздвиженият интериор допълнително допринася и добре подбраната музика, която ще Ви откъсне от сивата картина на ежедневието. На всичко това може да се насладите в приятна обстановка, с аператив в ръка или чаша прекрасно вино, което сами може да изберете или да се доверите  на квалифицираният  персонал, който ще Ви предложи повече от 120 вида вина от всички лозаро - винарски райони на България.За ценители и почитатели на вината са и немалкото изпитани и подбрани с вкус  от цял свят винени изби,присъстващи във винената листа на ресторанта. 

Приятната атмосфера се допълва от класния и дискретен сервиз, съчетан с топло лично отношение към всеки  клиент на ресторант „Табиет”.

 

Адрес: София, кв. Лозенец, бул.” Джеймс Баучер ”76 в сградата на Български Червен Кръст (бившия хотел "Орбита")

Работно време: 12:00–24:00

Телефон: 02/ 96 96 96 ;

GSM   0888300304

 

E-mail: tabiet@abv.bg

Website: www.tabiet.com

Снимки от заведението

Местоположение

Разтояние: Принтирай
Ajax map loader

РЕСТОРАНТ ТАБИЕТ

 • Посетено 10716
  JUNIOR
 • Адрес и телефон

  кв. Лозенец, бул. Джеймс Баучер 76 , София

  0888 300 304

 • Удобства
 • Допълнителна информация
  ресторант
  chillout, испанска, италианска, класически рок, латино, поп
  българска, интернационална, италианска, рибни специалитети, суши, фюжън
  банкети, бизнес срещи, непушачи, пушачи, рожден ден, сватби, семейна среща, тематични партита, тържества, частни партита
  12:00 - 00:00 ч.
  брой места вътре: 300

Покани заведение в iskamdaqm.bg

2024 © iskamdaqm.bg - от българи за българи