Описание

Ресторант Смилен, Смолян разполага с 70 места в основната си зала и още 40 места на външни, летни тераси. В менюто на ресторанта ще намерите най-вкусните и популярни родопски специалитети - пататник, боб, родопски сърмички и много други, приготвени с домашни продукти! Ресторанта разполага и с енотека, богато заредена, която може да задоволи и най-изтънчените вкусове.

Ресторант Смилен е подходящ за празнуването на всякакви семейни поводи - рождени дни, юбилей, кръщенета и сватби. По ваш вкус, ще изготвим празнично меню и ще ви помогнем да аранжирате ресторанта по ваш вкус. Също така, можем и да ви предложим музикална или развлекателна програма.

Хотел и ресторант Смилен се намира на самите Смолянски езера, в квартал Езерово. Месността е популярна с богата си зеленина и красивите гледки, под върховете на родопите. Намираме се на 4км от град Смолян, на 9 км от Пампорово и на 3км от ски лифт Смолянски езера

Местоположение

Разтояние: Принтирай
Ajax map loader

Хотелска част

Хотел Смилен
Хотел Хотел Смилен

За хотела

Хотел Смилен разполага с 18 двойни стаи - Къщички, стаи с камини и апартамент. Хотелът се намира на Смолянските езера на 4км от град Смолян и на 9км от Пампорово.

Хотел Смилен е подходящ както за зимен така и за летен туризъм. В околията на хотела, може да намерите много красиви забележителности и гледки.

Как да се свържете с нас?

Телефон:0899996035 Факс:

Ресторант Смилен

 • Посетено 2394
  JUNIOR
 • Адрес и телефон

  ул. Шумков Камък 9, Езерово, Смолян

  0899996035

 • Удобства
 • Допълнителна информация
  битов стил, винарна, механа, ресторант, хотел-ресторант
  българска, всякаква
  българска, интернационална, напитки, пица, рибни специалитети, скара, торти
  абитюренти, банкети, бизнес срещи, вегетарианци, гледане на мач, детско парти, деца, ергенско парти, имени дни, коледно парти, кръщене, майки с деца, моминско парти, напиване, непушачи, пушачи, рожден ден, романтика, сватби, семейна среща, тематични партита, тържества, фирмени партита, частни партита
  08:30 - 23:00 ч.
  брой места вътре: 70
  брой места отвън: 40

Покани заведение в iskamdaqm.bg

2023 © iskamdaqm.bg - от българи за българи