Описание

 1. Ние,създателите на Ресторант-градина "Панамера" гр.Варна, отворихме врати за своите клиенти през 2010 година. В ресторант Панамера може да организирате Вашата сватба, рожден ден или детско парти. Ние ще осигурим всичко необходимо за перфетното провеждане на мероприятието! 

  Водени от идеята за уютно семейно място, на което всички гости да се чувстват удобно, създадохме ресторант, в който вложихме много любов и старание, за да се потопите в един уникален свят на спокойна атмосфера и кулинарните изкушения на националната българска кухня. 

  Нашият екип от професионалисти ще се погрижи за Вашето добро обслужване, защото ние знаем, че Вашите желания са най-важни за нас. 
  Ресторант Панамера разполага с голяма лятна градина, в която има възможност да се организират сватби, семейни тържества и детски рожден ден. 

  За удобството на всички Родители сме осигурили отделен детски кът.
  Зимният детският кът на ресторант-градина Панамера е обзаведен с подходящи мебели и настилки, добре изолиран и отоплен, със самостоятелна обособена детска тоалетна и кът за повиване на бебета. Разполага с голямо разнообразие от играчки за деца на всякаква възраст. 

  За да им бъде на децата още по - забавно а на Вас по - спокойно при тях има постоянно присъствие на аниматори. А за още по голямо удобство и сигурност сме свързали с видео връзка детският кът и залата на ресторанта, така че без да ставате от от мястото си може да наблюдавате всяко кътче на помещението. 

  Летният детски кът - всъщност цялата градина е на разположение за игри, забавления и всичко е оградено и обезопасено. Условията са много добри за празнуване на детски рожденни дни.

Снимки от заведението

Местоположение

Разтояние: Принтирай
Ajax map loader

РЕСТОРАНТ ПАНАМЕРА

 • Посетено 7536
  HEAD
 • Адрес и телефон

  м-т св.Никола в двора на РТВЦ Варна, Варна

  0878888825

 • Удобства
 • Допълнителна информация
  бързо хранене, детски център, рибен ресторант, сладкарница
  всякаква
  българска, вегетарианска, гръцка, европейска, интернационална, пица, скара
  банкети, бизнес срещи, гледане на мач, детско парти, коктейли, напиване, промоции, пушачи, рожден ден, романтика, сватби, семейна среща, тематични партита, тържества, частни партита, шоу програми
  10:00 - 00:00 ч.
  брой места вътре: 65
  брой места отвън: 120

Покани заведение в iskamdaqm.bg

2024 © iskamdaqm.bg - от българи за българи