Описание

Ресторант „КООП” предлага разнообразни ястия от българската и интернационална кухня в своята просторна зала с капацитет 100 места и прохладна градина с тераса. Той е предпочитано място за сватбени и семейни тържества, работни срещи, коктейли. Заведението предлага разнообразие от алкохолни напитки и богат асортимент кооперативни вина. 

Снимки от заведението

Местоположение

Разтояние: Принтирай
Ajax map loader

Хотелска част

Хотел "Интелкооп"
Хотел Хотел

За хотела

 

Хотел "Интелкооп" се намира  в един от най-тихите и спокойни квартали на гр. Пловдив - „Кючук Париж", в южна посока от централна гара и автогара „Родопи".

Комплексът е собственост на Централен кооперативен съюз и се стопанисва от „Интелект КООП" ЕООД, гр. Пловдив. Той е специализиран в областта на конгресния туризъм и професионалната подготовка на кадри.

На своите гости хотел „Интелкооп" предоставя комплексни услуги - хотелиерство, ресторантьорство, обучение.На разположение винаги са: лоби бар, ресторант с бар,  паркинг, магазин за сувенири, багажно помещение.

Как да се свържете с нас?

Телефон:0878671185 Факс:032692847

Ресторант "Кооп"

 • Посетено 5055
  SENIOR
 • Адрес и телефон

  ул. "Константин Нунков" 13А, Кичук Париж, Пловдив

  0878671181

 • Удобства
 • Допълнителна информация
  кетъринг, клуб, ресторант
  всякаква
  българска, европейска, скара
  банкети, бизнес срещи, коктейли, непушачи, промоции, рожден ден, романтика, сватби, семейна среща, тематични партита, тържества, частни партита, шоу програми
  07:30 - 23:30 ч.
  брой места вътре: 120
  брой места отвън: 20

Покани заведение в iskamdaqm.bg

2024 © iskamdaqm.bg - от българи за българи