Описание

Ресторант  - Винотека ДАРЗАЛАС носи името на тракийския бог на плодородието и подземния свят, покровител на древния Одесос. Заведението е любимо място за всички, които обичат хубавото вино.
Вече сме на нов адрес, бул.Мария Луиза №13, на 200 метра от Катедралата, в къщата на генерал Иван Петров, строена през 1897 г. - на мястото на бившата механа "При Кмета". Атмосферата на стара изба, съчетана с топлината на дървото и меката светлина на свещи, създават едно уютно място за кулинарни емоции. Колекцията от над 500 вида български вина се допълва от музейна експозиция за лозарството, винарството и бъчварството в България.
Новото меню предлага ястия приготвени с грозде и вино - едни от добрите антиоксиданти. Нашият виночерпец ще Ви помогне в избора на подходящото вино от богатата селекция.
Колекцията с любими мелодии от българската и световна поп музика допринася за добро настроение.
Разполагаме с остъклена зала и тераса-градина в уютния вътрешен двор.
Ресторант - Винотека ДАРЗАЛАС е подходящо мястото за организиране на семейни тържества, рожденни дни, тематични вечери, фирмени събития , коктейли и дегустации.
ДОБРЕ ДОШЛИ И НАЗДРАВЕ !

Местоположение

Разтояние: Принтирай
Ajax map loader

Ресторант-Винотека ДАРЗАЛАС

 • Посетено 4809
  JUNIOR
 • Адрес и телефон

  бул. Мария Луиза №13, Център, Варна

  0899 929 061

 • Удобства
 • Допълнителна информация
  битов стил, клуб, ресторант
  българска, всякаква
  българска, скара
  банкети, бизнес срещи, гледане на мач, коктейли, напиване, непушачи, рожден ден, семейна среща, тематични партита, тържества, частни партита
  различно за всеки ден
  брой места вътре: 50

Покани заведение в iskamdaqm.bg

2024 © iskamdaqm.bg - от българи за българи