Описание

Ресторант „Екзотик“ предлага на своите гости изключителен комфорт в модерен стил, две големи зали, всяка от които е с по 200 седящи места и открита панорамна тераса с 80 седящи места.
Един уникален ресторант и единствен по рода си в Пловдив и региона, чиято просторна основна зала е остъклена от всички страни и независимо от това, в коя част сте се настанили, пред погледа Ви се открива невероятно красива гледка от височина към „Града на седемте тепета“!
Менюто, което предлага ресторантът е едно истинско кулинарно пътешествие за ценителите на изисканата кухня.
Със своите изтънчени вкусови комбинации, изящен вид и финес, ястията на нашия шеф- готвач представляват уникални произведения на кулинарното изкуство.
За нас, екипът на ресторант „Екзотик“ ще е огромна чест и истинско удоволствие да Ви посрещнем с „Добре дошли!“ и да Ви поканим да се потопите в света на тайните, които ще разкрият пред Вас нашите най- вкусни специалитети.
Лоби барът на Парк и Спа Хотел Екзотик, обслужващ както гостите на СПА център "Екзотик", така и гостите на външния басейн, предлага широка палитра от коктейли през летните дни и топлина и уют до камината през зимните месеци.
Снек барът на хотел "Екзотик" е разположен в центъра на парка, в сърцето на езеро с лебеди и градина с екзотични животни и е едно от предпочитаните места за отмора в комплекса.

Снимки от заведението

Местоположение

Разтояние: Принтирай
Ajax map loader

Парк и Спа хотел Екзотик ресто ...

  • Посетено 7082
    SENIOR
  • Адрес и телефон

    м. Исака 44, с. Марково, Пловдив

    032510171

  • Удобства
  • Допълнителна информация
    bar & dinner, бар, басейн, детски център, кафене, клуб, лоби бар, механа, ресторант, рибен ресторант
    dance, r&b, българска, всякаква, гръцка, джаз, етно, испанска, италианска, класическа, латино, модерен рок, народна, поп, поп-фолк, радио, ретро, рок, руска
    американска, българска, вегетарианска, европейска, интернационална, италианска, македонска, рибни специалитети, скара, сръбска
    банкети, бизнес срещи, гледане на мач, детско парти, коктейли, напиване, непушачи, промоции, пушачи, рожден ден, романтика, сватби, семейна среща, тематични партита, тържества, частни партита, шоу програми
    12:00 - 24:00 ч.
    брой места вътре: 400

Покани заведение в iskamdaqm.bg

2024 © iskamdaqm.bg - от българи за българи