Описание

Добре дошли при нас!

В механа "Пре Спа" Вие ще получите храни и напитки, приготвени с много старание специално за Вас. Ние държим нашите гости да бъдат добре обслужени и да получат вкусна храна.

Специално Ви предлагаме обедно меню, приготвено с много грижовност!

Вашето мнение може да отправите на телефон 09527 31 93.

ДОБЪР АПЕТИТ!

Снимки от заведението

Местоположение

Разтояние: Принтирай
Ajax map loader

Хотелска част

Хотел „Пре Спа”
Хотел Хотел „Пре Спа”

За хотела

 

Хотел „Pre Spa”

Обща информация:

  Хотел „Pre - Spa” е нов, съвременен и модерен семеен хотел. Разположен е в центъра на гр. Вършец, срещу живописен лесопарк с борови насаждения и декоративна растителност в непосредствена близост до минерален извор.

Стаите в хотела:

  Капацитета на хотела е 20 легла, разположени в 4 двойни стаи, 1 единична стая, 3 апартамента и 1 Vip апартамент. Всяка стая е с височина три метра , със самостоятелен санитарен възел с душ кабина или вана, индивидуално луксозно обзавеждане, кабелна телевизия, мини бар, телефон и интернет. Помещенията предлагат усещане за удобство и спокойствие.

Удобства в хотела:

  Хотелът разполага с градина с приятна обстановка за разтоварване и забавление в двор с много цветя и дървета, паркинг. За отдих и възстановяване на туристите са на разположение модерен фитнес център, сауна, тангентор и джакузи с минерална вода, масаж, разположени в приземен етаж на хотела. Хотела има автономна система за обезпечаване на сигурност и пожарна безопасност.

  Механата е уютно обзаведена и предлага на своите гости ястия както от традиционната българска кухня, така и от европейската. Персоналът е квалифициран с дългогодишен опит. Механата може да се ползва като конферентна зала което дава възможност за съчетаване на бизнеса с почивка.

Отдих и почивка

  За повишаване качеството на туристическите услуги се организират различни екскурзии и пътувания, ловни излети. Предлагат се походи в планината по утвърдени планински екопътеки с планински водачи. Туристите могат да посетят уникални исторически и културни забележителности като:

„Клисурски манастир”, който е основан през първата половина на ХІІІв. Той е едно от огнищата за развиване на българската просвета и книжнина, за утвърждаване на християнската религия, на българската народност и самодържавие. Обновен 1937г. Иконостасът в храма на манастира е обявен за паметник на културата.

  В близост до града се намират „Чипровски манастир” и манастира „Св. Иван Пусти”. Храма „Свети Георги Победоносец” в гр. Вършец е кръстокуполна базилика. Строителството му започва през 1902 година, а иконостасът е завършен през 1906г. Храмът е обявен за паметник на културата от местно значение. Резбата на иконостаса е дело на местен майстор, а иконите са изографисани от известния акад. Иван Стефанов. Част от иконите датират от XVII, XVIII век. Ценност представляват четирите полилея, произведени в Йеросалим и Цариград. Те са дарени от местни заможни хора за освещаването на храма. Интересни са и двата централни свещника, подарени през 1934г. от ботевия четник Димитър Пенев. През 1992г. храмът е основно реставриран и изографисан с красиви стенописи.

  Туристите могат да посетят Художествената галерия, която разполага с 664 платна и 27 скулптури от дърво, глина и гипс, Общинския музей, чиято експозиция съдържа 4 раздела: “Античен”, “Археологически находки и монетна колекция”, “Балнеология” и “Етнография”.Представени са стотици експонати и ценни находки от тракийско и римско време, документи и архивни снимки от историята на Вършец.

  Интерес представлява и романтичната „Алея с Чинарите”, която е предпочитано и традиционно място за разходка. Дърветата са на възраст почти 100 г. и големите им корони оформят зелен тунел. В града расте и над 100 – годишна Секвоя. Целогодишно туристите се наслаждават на културните събития в община Вършец, като през месец април присъстват на празници като Лазаровден и Цветница, през месец май на храмовия празник и събор на града Св. Георги-Победоносец, традиционния пленер на изкуствата се провежда през месец юли – художници от различни поколения , вдъхновени от красотата на природата, лечебната сила на водата и традициите , се събират във Вършец да пресъздадат в багри своите впечатления и емоции. През втората седмица на месец август се провежда Празник на курорта, минералната вода и Балкана – празника продължава цяла седмица и включва многобройни атрактивни прояви.

  На 30 км. от гр. Вършец се намира Хижа „Ком” под връх Ком в Берковския дял на Западна Стара планина с надморска височина - 1640 м. , където през зимата се предлагат много добри условия за зимен туризъм и състезания за ски спускане, слалом и бягане. Ски пистата е с дължина 1.5 км, алпийска, просторна. На разположение е ски влек с дължина 800 м. Пътят е асфалтов и добре поддържан. Хижа Пършевица, на 50 км. от гр. Вършец, намираща се във Врачанския балкан с надморска височина - 1300м. също предлага добри условия за зимен туризъм : ски писта, малка детска писта, оборудвани с влек. Предлага се добре оборудван ски гардероб и ски спасители. Пътят до хижата е асфалтов и добре поддържан. Съседни туристически обекти : пещера Леденика и много хижи.

  Близо до хотел „ Пре – Спа ” се намират тенис кортове, където спортувайки туристите могат да се насладят на красива природа и чист въздух. Хотела предлага велосипеди и АТВ под наем. Така се осигурява на посетителите наслада от почивката.

 

Как да се свържете с нас?

Телефон:09527 3193 Факс:09527 3193

Настаняване

  Капацитета на хотела е 20 легла, разположени в 4 двойни стаи, 1 единична стая, 3 апартамента и Vip апартамент. Всяка стая е със самостоятелен санитарен възел с душ кабина или вана, индивидуално луксозно обзавеждане, кабелна телевизия, минибар, телефон и интернет. Помещенията предлагат усещане за удобство и спокойствие.

  Хотелът разполага с градина с приятна обстановка за разтоварване и забавление в двор с много цветя и дървета, паркинг. За отдих и възстановяване на туристите са на разположение модерен фитнес център, сауна, тангентор и джакузи с минерална вода, масаж, разположени в приземен етаж на хотела.

  Механата е уютно обзаведена и предлага на своите гости ястия както от традиционната българска кухня, така и от европейската. Персоналът е квалифициран с дългогодишен опит в туристическия бранш. Механата може да се ползва като конферентна зала което дава възможност за съчетаване на бизнеса с почивка.

Цени рецепция

Нощувката включва: закуска
Единична стая - на човек 35.00 лв.
Единична стая /закуска, обяд и вечера/ - пакет за 3 дни 180.00 лв.
Единична стая /закуска, обяд и вечера/ - пакет за 7 дни 385.00 лв.
Двойна стая - за двама 50.00 лв.
Двойна стая /закуска, обяд и вечера/ - пакет за 3 дни 300.00 лв.
Двойна стая /закуска, обяд и вечера/ - пакет за 7 дни 630.00 лв.
Малък апартамент - за двама 50.00 лв.
Малък апартамент /закуска, обяд и вечера/ - пакет за 3 дни 300.00 лв.
Малък апартамент /закуска, обяд и вечера/ - пакет за 7 дни 630.00 лв.
Голям апартамент - за двама 70.00 лв.
Голям апартамент /закуска, обяд и вечера/ - пакет за 3 дни 360.00 лв.
Голям апартамент /закуска, обяд и вечера/ - пакет за 7 дни 770.00 лв.
Vip апартамент - за двама 90.00 лв.
Vip апартамент /закуска, обяд и вечера/ - пакет за 3 дни 414.00 лв.
Vip апартамент /закуска, обяд и вечера/ - пакет за 7 дни 840.00 лв.

Цените включват: нощувка , закуска , сауна , уреди за фитнес, интернет, застраховка "Гражданска отговорност" към посетители и гости , туристическа такса , ДДС.

Механа "Пре Спа"

 • Посетено 9179
  SENIOR
 • Адрес и телефон

  ул. Ботуня 2, Вършец

  0878 17 57 29

 • Удобства
 • Допълнителна информация
  механа
  всякаква
  българска, европейска
  банкети, бизнес срещи, гледане на мач, детско парти, непушачи, пушачи, романтика, сватби, семейна среща, тържества, частни партита
  08:00 - 23:00 ч.
  брой места вътре: 40

Покани заведение в iskamdaqm.bg

2024 © iskamdaqm.bg - от българи за българи