Описание

Механа "Адашите" се намира в центъра на град Берковица, помещава се в старовремска къща, реставрирана в традиционен стил. Механата разполага със 240 места, 100 от които са в прохладна лятна градина. На първият етаж ви очаква истинска механа с камина даваща топлина и уют през суровите зимни вечери. Механата е богато декорирана с керамика, оръжие и предмети от бита на българите от XVIII- XIX век. Голямата зала на втория етаж е подходяща за семейни празници с много гости. Ние ще организираме за вас незабравима сватба, рожден ден, абитурентски бал. Под чардака в лятната градина ще намерите прохлада в летните горещини. Там ще опитате традицинни берковски ястия, а защо не и прословутата берковска ракия, под шумулящата вода на декоративно езеро.

 

Елате и опитайте многобройните предложения от нашата кухня и се забавлявайте на жива музика! Традиционна българска кухня, съвременни кулинарни изкушения, студени напитки, жива музика и добра дума!

Снимки от заведението

Местоположение

Разтояние: Принтирай
Ajax map loader

Механа "Адашите"

 • Посетено 9518
  CHIEF ASSISTANT
 • Адрес и телефон

  ул. Здравченица 3, Берковица

  0953 88899

 • Удобства
 • Допълнителна информация
  механа, ресторант
  dance, българска, гръцка, македонска, музика на живо, народна, поп-фолк, сръбска
  българска
  банкети, бизнес срещи, детско парти, коктейли, непушачи, пушачи, романтика, сватби, семейна среща, тържества, частни партита
  различно за всеки ден
  брой места вътре: 240

Покани заведение в iskamdaqm.bg

2024 © iskamdaqm.bg - от българи за българи