Описание

Комплекс "Атлантик" е на един дъх път от Пловдив.Зад белите зидове на заведението се крие истинско спокойствие от зеленина и прохлада.Сватба,рожден ден,банкет или романтична вечеря -добрите поводи заслужават добро място!


Вашата романтична сватба в хотелски комплекс "АТЛАНТИК"
...
Нито една любов няма свое огледално подобие. Всеки изживява личните моменти с човека до себе си по неповторим начин, на който не съществува аналог. Така е и при сватбите. Въпреки че на пръв поглед изглеждат еднакви, в сърцевината си всяка крие уникална, неповторима магичност. Точно тази магична искрица Ви каним да откриете при нас!
На 8км от Пловдив, в полите на Родопа планина, Ви очаква градината на комплекс "Атлантик", изпълнена с уют, красота, градина с обаяние и ретро чистота. За нас вниманието към мига е внимание към вечността!
За Вас, младоженци - ако искате да живеете в приказка, започнете с едно приказно начало при нас! По ваше желание заведението ще осигури празнична украса, DJ, фото- и видеозаснемане и шоу програма. Градината ни разполага със 160 места и е идеално място за провеждане на сватбени церемонии и фотосесии.

Снимки от заведението

Местоположение

Разтояние: Принтирай
Ajax map loader

Хотелска част

АТЛАТИК
Хотел АТЛАТИК

Как да се свържете с нас?

Телефон:0887 72 14 12 Факс:

Комплекс АТЛАНТИК

 • Посетено 7414
  JUNIOR
 • Адрес и телефон

  ул. Съединение 43, с. Първенец, Пловдив

  0887 72 14 12

 • Удобства
 • Допълнителна информация
  ресторант
  всякаква
  българска, европейска, италианска, рибни специалитети, средиземноморска
  банкети, бизнес срещи, гледане на мач, детско парти, рожден ден, романтика, сватби, семейна среща, тематични партита, тържества, частни партита, шоу програми
  08:00 - 02:00 ч.
  брой места вътре: 200

Покани заведение в iskamdaqm.bg

2024 © iskamdaqm.bg - от българи за българи