Описание

Кафе - клуб „ДАМС” e заведение с индивидуално излъчване, разполагащо със 160 места. То обогатява атмосферата на ресторанта и е приятно място да отдъхнете и да се запознаете с нови хора. С безупречното ни обслужване и подчертано най-доброто качество се надяваме да изживеете своите приятни минути при нас. Приятна и уютна обстановка, съчетаваща топлина и неповторимост в комфорт и изискан стил, ще ви накара да се върнете отново, защото всеки истински познавач и естет различава най-доброто. Освен това сме помислили и за най-малките посетители – те могат да се забавляват на воля в специално направена детска площадка.

 

Кафе-клуб „ДАМС” е идеалното място, където да организирате свое парти или да отпразнувате рождения си ден. Ние ви предлагаме ароматно кафе, богат асортимент от алкохолни и безалкохолни напитки, както и професионално приготвени коктейли, топли и студени сандвичи, мезета и торти.

 

Заповятайте!

Снимки от заведението

Местоположение

Разтояние: Принтирай
Ajax map loader

Кафе-клуб "ДАМС"

 • Посетено 7067
  JUNIOR
 • Адрес и телефон

  ул. "Александровска" 10, Берковица

  088 8957720

 • Удобства
 • Допълнителна информация
  бар, кафене, клуб
  chillout, dance, hip hop, house, българска, диско, електронна, ретро
  fast food, пица
  бизнес срещи, гледане на мач, детско парти, коктейли, непушачи, промоции, пушачи, тематични партита, тържества, частни партита, шоу програми
  07:00 - 01:00 ч.
  брой места вътре: 160

Покани заведение в iskamdaqm.bg

2024 © iskamdaqm.bg - от българи за българи